Доделуваме билети за „Генијални умови“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Генијални умови“

11.10.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Генијални умови“!

Ноќен стражар во компанија за блиндирани автомобили во јужен САД ја организира една од најголемите банкарски кражби во американската историја.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (20.10.2016)

На наградното прашање „Според кој историски познат грабеж е базирана приказната во филмот? “ точниот одговор е: грабежот на Лумис Фарго

На ова прашање, точно одговорија:
- Боби Крагујевски
- Самир Бекири
- Љупка Панчевска

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата