Доделуваме билети за „Маша и медо“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Маша и медо“

18.04.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Маша и медо“!

Маша е три-годишно енергично, пријателско и итро девојче кое живее во шумата и секогаш запаѓа во неволји. Нејзиниот добар пријател Медвед, кој ја штити, често запаѓа во неволја покрај Маша. Но и покрај тоа, тие двајцата заедно со другите животни во шумата ја забавуваат публиката, но и ја учат на креативноста, лојалност и вистинско пријателство.
СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИНа наградното прашање „Како се вика малото палаво девојче од цртаниот филм?“ точниот одговор е: Маша

На ова прашање, точно одговорија:
- Розалина Лазаровска
- Ана Маринковска
- Жарко Јанев

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата