Доделуваме билети за „Враќањето на Мери Попинс"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Враќањето на Мери Попинс"

26.12.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Враќањето на Мери Попинс“

Во Дизниевото враќање на Мери Попинс, Емили Блант ја глуми совршената дадилка со уникатни магични вештини која дури и рутинските задачи може да ги претвори во незаборавни, фантастични авантури. Во ова најново продолжение кое поседува нова свежина, но се води по духот на оригиналната верзија, Мери Попинс се враќа како би помогнала да новата генерација на семејството Банкс, повторно да ја пронајде радоста која се изгубила во нивните животи.

На наградното прашање „Во новото продолжение, магичната дадилка им помага на:? точниот одговор е „Семејството Банкс“

На ова прашање, точно одговорија:
- Александра Гавриловска-Брзанов
- Борче Кочевски
- Сара Петреска

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата