Доделуваме билети за „Стрелец“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Стрелец“

27.01.2021
наградна игра
На наградното прашање „Кој е режисерот на филмот Стрелец?“ точниот одговор е „Роберт Лоренц“

На ова прашање, точно одговорија:
- Маринела Јакимовска
- Иванка Станоевска
- Мице Чоковски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот