Доделуваме билети за „Станот 32“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Станот 32“

28.10.2020
наградна игра
На наградното прашање „На која улица се наоѓа станот на семејството Олмеда?“ точниот одговор е „Мануел Маласања 32“
На ова прашање, точно одговорија:
- Наташа Лагудин
- Виолета Пероска
- Славчо Иванов

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот