Доделуваме билети за „Ловец на чудовишта“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ловец на чудовишта“

05.03.2021
наградна игра

За да учествувате во наградната игра, мора да бидете пријавени.

Кога поручник Артемис и нејзините лојални војници се транспортирани во нов свет, тие се впуштаат во очајна борба за преживување против непријатели со неверојатни моќи. Овој филм е базиран на видео играта од Capcom.

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот