Доделуваме билети за „Лука“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Лука“

15.06.2021
наградна игра

За да учествувате во наградната игра, мора да бидете пријавени.

Едно дете искусува незаборавно лето на Италијанската ривиера, лето исполнето со џелато, паста и бесконечни возења на скутер. Лука ги споделува овие авантури со неговиот нов најдобар пријател, но сета забава е под закана кога одеднаш ќе откријат дека се поинакви од другите деца - тие под вода се претвораат во морски чудовишта од друг свет.

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот