Доделуваме билети за „Среќните Логанови“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Среќните Логанови“

12.09.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Среќните Логанови“!

Двајца браќа планираат грабеж за време на НАСКАР трка во Северна Каролина.


На наградното прашање „Како се вика познатата трка со автомобили на која што браќата Логанови го планираат грабежот?“ точниот одговор е: НАСКАР

На ова прашање, точно одговорија:
- Мишеле Цветаноска
- Суела Арслани
- Миодраг Митиќ

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата