Доделуваме билети за „Логан“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Логан“

01.03.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Логан“!

Дејствието се случува во иднината, каде Логан и професорот Чарлс Ксавиер се помируваат со загубата на Икс-Мен, додека корпорација предводена од Натаниел Есекс го уништува светот. Моќите на Логан полека исчезнуваат а Алцхајмеровата болест го принудува Ксавиер да заборава. Логан мора да го порази Есекс при што во тоа му помага едно мало девојче, Лаура Кини, која што е женски клон на Волверин.

На прашањето „Од што се изработени канџите на Логан (Вулверин)?“, точнот одговор е: адамантиум. На ова прашање точно одговорија:

- Александар Јовчевски
- Ангелија Младеновска
- Благоја Огнаноски

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата