Доделуваме билети за „Малите жени“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Малите жени“

23.01.2020
наградна игра
На наградното прашање „Како се викаписателката на книгата „Малите жени“?“ точниот одговор е „Луиса Меј Алкот“

На ова прашање, точно одговорија:
- Есра Адеми
- Марија Китанова
- Изабела Христовска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот