Доделуваме билети за „Кралот лав"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Кралот лав"

17.07.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Кралот лав“

Симба го обожува својот татко, кралот Муфаса и од срце ја прифаќа неговата царска судбина. Но, не сите во царството го слават изгледот на малиот лав. Скар - братот на Муфаса и поранешен наследник на тронот, има други планови. Борбата за Лавовското земјиште е катастрофална, исполнета со предавства, трагедија и драма, што доведува до прогонство на Симба. Со помош на двајцата нови пријатели, Симба ќе порасне и ќе стане силен лав, за да успее да го врати она што му припаѓа.

На наградното прашање „ Името на таткото на Симба е: “? точниот одговор е „Муфаса“ br>
На ова прашање, точно одговорија:
- Весна Јованоска
- Кристијан Стефановски
- Слободан Здравков

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата