Доделуваме билети за „Капетанка Марвел"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Капетанка Марвел"

05.03.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Капетанка Марвел“

Капетанка Марвел од студиото на Марвел е сосема нова авантура, од до сега неоткриената историја на филмскиот универзум на Марвел која ја следи Керол Денверс на патот да стане една од најмоќните херои во универзумот. Во време кога војната меѓу два вида на вонземјани ја зафаќа и Земјата, Денверс и мала група нејзини сојузници ќе се најдат во средиштето на конфликтот.

На наградното прашање "Капетанка Марвел" доаѓа од студиото:? точниот одговор е „Марвел“

На ова прашање, точно одговорија:
- Дарко Николовски
- Томислав Попов
- Бобан Велковски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот