Доделуваме билети за „Кнедличка"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Кнедличка"

26.02.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Кнедличка“

Вилудин Диксон е полничка тинејџерка и ќерка на поранешна мисс. Надимак и е „Кнедличка“ кој и го дала мајка ѝ и е единствената што ја вика така. Одсекогаш сакала да седи дома и да се дружи со својата најдобра другарка Елен, која е типична американска убавица. Сѐ се менува кога Вил ќе прифати работа во Харпи, локален ресторан за брза храна, каде ќе го запознае Бо убав и згоден спортист. Вил не е изненадено што и сѐ допаѓа Бо, но ќе се шокира кога ќе дознае дека и таа него му се допаѓа..

На наградното прашање „ Вил работи во:“ ? точниот одговор е „салон за убавина“

На ова прашање, точно одговорија:
- Бојана Бојчовска
- Павел Прокоповски
- Елена Мишевска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот