Доделуваме билети за „Лего филм 2"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Лего филм 2"

19.02.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Лего филм 2“

Поминаа пет години како на граѓаните се им е одлично, но сега се соочуваат со огромна нова закана: Lego Duplo® - освојувачи од вселената, кои уништуваат побрзо отколку што може да се обнови.

На наградното прашање „ Кој дел ќе имаме прилика да го погледнеме во кино од 21. Февруари: “ ? точниот одговор е „втор“

На ова прашање, точно одговорија:
- Шпреса Гаши
- Билјана Петреска
- Оја Самет

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот