Доделуваме билети за „Минатиот Божиќ"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Минатиот Божиќ“

05.12.2019
наградна игра
На наградното прашање „Каде работи Кејт?“ точниот одговор е „Во божиќна продавница“

На ова прашање, точно одговорија:
- Стефан Шијаковски
- Азра Зеќири
- Кристина Јакимоска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот