Доделуваме билети за „Нож во грб"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Нож во грб“

19.11.2019
наградна игра
На наградното прашање „Која епизода од „Војна на ѕвездите“ ја има режирано Рајан Џонсон, режисерот на „Нож во грб“?“ точниот одговор е „Episode VIII - The Last Jedi“

На ова прашање, точно одговорија:
- Есра Адеми
- Александар Темелков
- Анита Антиќ

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот