Доделуваме билети за „Кралот Артур: Легендата за мечот“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Кралот Артур: Легендата за мечот“

09.05.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Кралот Артур: Легендата за мечот“!

Младиот Артур ја води својата дружина преку задните пролази од Лондониум, не знаејќи за неговата царска лоза се додека не го извади Ескалибур. Тој се соочува со моќта и влијанието на мечот и приморан е веднаш да одлучи што понатаму. Придружувајќи се со бунтовниците и една таинствена млада жена, Гвиневер, тој мора да ја научи моќта на волшебниот меч, да се соочи со неговите демони и да го обедини народот во битка против диктаторот Вортигерн, човекот кој што ги уби неговите родители и му ја украде круната за да стане крал.


На наградното прашање „Како се вика познатиот меч заглавен во камен? “ точниот одговор е: Ескалибур

На ова прашање, точно одговорија:
- Филип Гогу
- Мариана Петровска
- Александар Ѓоргиев

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата