Доделуваме билети за „Светот Јура: Паднато кралство“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Светот Јура: Паднато кралство“

05.06.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Светот Јура: Паднато кралство“!

Кога вулканот на островот почнува да оживува, Овен ( Крис Прат) и Клер ( Брајс Далас Хауард) започнуваат акција за спасување на преостанатите диносауруси од истребување. Овен сака да ја најде Блу, главниот грабливец кој е исчезнат во дивината, а Клер почнува да ги почитува вие суштества кои сега станаа нејзина мисија. Доаѓајќи на нестабилниот остров додека лавата почнува да тече, експедицијата открива заговор кој може да ја врати целата наша планета во опасен поредок што не е виден уште од праисториско време. Со сите чуда, авантура и возбуди на една од најпопуларните и најуспешни серии во историјата на киното, овој нов филм го следи враќањето на омилените ликови и диносауруси, заедно со новите видови, позастрашувачки од кога и да е. Добре дојдевте во Светот Јура: Паднато Кралство.

На наградното прашање „ Во новото продолжение, Овен (Крис Прат) се обидува да ја пронајде? “ точниот одговор е: Блу

На ова прашање, точно одговорија:
- Огнен Чачаноски
- Стефан Стојкоски
- Иванова Биљана

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот