Доделуваме билети за „Џуманџи:Следното ниво"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Џуманџи:Следното ниво“

11.12.2019
наградна игра
Во Џуманџи: Следното ниво, бандата е повторно заедно, но играта е сменета. Како што се враќаат повторно во Џуманџи, да спасат еден од нивните, така откриваат дека ништо не е како што очекуваат. Играчите ќе треба да истражуваат непознати делови од претоплите пустини до снежните планини, се со цел да избегаат од најопасната игра на светот.

На наградното прашање точно одговорија:
- Дарко Николовски
- Никола Сремиќ
- Дора Симоновска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот