Доделуваме билети за „Џони Инглиш повторно во акција"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Џони Инглиш повторно во акција"

18.09.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Џони Инглиш повторно во акција“

Кога криминалниот истражител ќе го открие идентитетот на сите активни тајни агенти во Британија, катастрофата го погодува целиот систем, а безбедноста на Обединетото Кралство е во прашање. Тајната служба сега може да се наслони само на еден човек, пензионираниот Џони Инглиш. На публиката познат од претходните делови, Џони, кој сега предава во предшколска установа, се враќа во акција за да го пронајде мистериозниот хакер или потенцијалниот крт меѓу редовите на британската тајна служба. Со цел оваа мисија да успее, ќе му бидат потребни сите свои способности и вештини - неколкуте што ги има како човек со вчерашни аналогни методи кој се соочува со дигиталниот свет на сегашноста...

На наградното прашање „ Џони Инглиш е?“ точниот одговор е: пензиониран

На ова прашање, точно одговорија:
- Влатко Алексовски
- Драгана Ангелова
- Александар Пљачковски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот