Доделуваме билети за „Сложувалка на стравот 8“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Сложувалка на стравот 8“

24.10.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Сложувалка на стравот 8“!

Низ градот постојано се појавуваат нови тела, секое од нив завршено во уникатна ужасна смрт. Како што тече истрагата, доказите укажуваат кон само еден човек: Џон Крамер. Но, како е ова можно? Човекот познат како Сложувалка е мртов повеќе од една деценија.


На наградното прашање „Кога се одвива дејствието во новото продолжение?“ точниот одговор е: 10 години од смртта на Џон Крамер

На ова прашање, точно одговорија:
- Цветан Тодоровски
- Еркан Агуш
- Дона Ангеловиќ

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата