Доделуваме билети за „Џекси"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Џекси“

19.11.2019
наградна игра
На наградното прашање „Што е Џекси“? точниот одговор е „Виртуелен личен асистент“

На ова прашање, точно одговорија:
- Златко Стефковски
- Ангела Антова
- Ристо Ѓоргиев

Билетите ќе бидат доделени за четврток, 28.11.2019 година.

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот