Доделуваме билети за „Есента на самурајот“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Есента на самурајот“

08.11.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Есента на самурајот“!

„Есента на самурајот“ е љубовна приказна со многу смеа, но и нежни емоции. Главнот јунак, Владица (Петар Стругар) е професионален каратист, шармантен бонвиван кој некогаш бил голем талент, но не направил голема кариера поради преголемата склоност кон забавата и ноќниот живот. По завршувањето на кариерата се враќа во родниот град, се заљубува во Снежана (Христина Поповиќ) и се врзува за неа и нејзиниот мал син Вукашин. Владица сака да се грижи за нив, но сфаќа дека не знае ништо друго да работи освен каратето. Неговата потрага по работа што би му овозможила да се грижи за семејството кое штотуку почнал да го создава, го доведува во низа урнебесни ситуации.

На наградното прашање „Каков карактер глуми Владица (Петар Стругар) во филмот?“ точниот одговор е: професионален каратист

На ова прашање, точно одговорија:
- Маја Филиповиќ
- Здравко Стефановски
- Адиса Цамик

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 01.03.2018 - 07.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата