Доделуваме билети за „Џек Ричер: Нема враќање“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Џек Ричер: Нема враќање“

18.10.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Џек Ричер: Нема враќање“!

Џек Ричер мора да ја открие вистината зад големиот владин заговор со цел да го исчисти своето име. Како бегалец од законот, Ричер открива тајна од минатото која може да му го промени животот засекогаш.На наградното прашање „Кој е режисер на второто продолжение на филмот за Џек Ричек? “ точниот одговор е: Едвард Цвик

На ова прашање, точно одговорија:
- Ива Лозановска
- Ненад Прокопиев
- Иво Бошковски

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата