Доделуваме билети за „Тоа“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тоа“

05.09.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тоа“!

Во едно мало градче Дери, локалните деца исчезнуваат едно по едно оставајќи зад себе крвави траги. Во местото познато како Баренс, група од седум деца се здружуваат заедно обединети од нивните страшни и чудни средби со лошиот кловн и нивната намера да го убијат.


На наградното прашање „Како се вика лошиот кловн што се среќава во филмот?“ точниот одговор е: Пенивајс

На ова прашање, точно одговорија:
- Леонардо Јанков
- Александра Алексовска
- Ристе Ќандовски

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата