Доделуваме билети за „Неверојатните 2“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Неверојатните 2“

19.06.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Неверојатните 2“!

Омиленото семејство на суперхерои се враќа во „Неверојатните 2“, но, овој пат, Хелен е во центарот на вниманието, оставајќи го Боб дома со Виолет и Даш да ги поминува секојдневните херојски обврски во еден „нормален“ живот. Ова претставува тешка транзиција за сите, уште потешка познавајќи дека семејството сеуште не е запознаено со фактот дека бебето Џек-Џек има супермоќи. Кога новиот негативец изведува опасен заговор, семејството заедно со Фрозон мора да најдат начин повторно да работат заедно - што е полесно да се каже отколку да се направи, дури иако се тие неверојатни.

На наградното прашање „Како се вика најмалиот член на „Неверојатните“? “ точниот одговор е: Џек-Џек

На ова прашање, точно одговорија:
- Станковска Лара
- Катерина Хаџи Наумова
- Јован Ончевски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот