Доделуваме билети за „Баш сум убава“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Баш сум убава“

29.05.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Баш сум убава“!

Рене Бенет, која ја игра Ејми Шумер, е обична и млада жена која секојдневно се бори со чувството на несигурност и недостатокот на самодоверба. Нејзината обична приказна станува несекојдневна кога повреда на главата ќе и’ го смени животот на потполно необичен начин. Рене Бенет добро знае како е кога си просечен во светот во кој владеат тие со совршен изглед и совршена генетика. После пад од велосипед во теретана и повреда на главата, Рене верува дека одеднаш станала неодолива. Благодарение на сигурноста во себе која до сега ја немала, почнува да реди и професионални успеси во козметичката компанија за која работи, а нејзината шефица, нејзин идол и пример, почнува многу да ја почитува. На самиот крај, Рене ќе сфати дека магијата престанала, но и дека вистинската убавина не е на површината на кожата, туку длабоко во човекот.

На наградното прашање „По што животот на Рене Бенет потполно се менува?“ точниот одговор е: повреда на главата?

На ова прашање, точно одговорија:
- Соња Ицева
- Ина Јусуф
- Сара Петреска

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата