Доделуваме билети за „Како да го дресирате вашиот змеј: Скриениот свет"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Како да го дресирате вашиот змеј: Скриениот свет"

29.01.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Како да го дресирате вашиот змеј: Скриениот свет“

Тоа што почна како неверојатно пријателство помеѓу млад викинг и страшен змеј, Ноќен Бес, стана епска авантура за нивните животи. Добре дојдовте во најневеројатниот дел од најсаканата анимирана франшиза во филмската историја: КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ. Сега старешина и владетел на Берк, Хикап, заедно со Астрид создал неверојатна хаотична утопија за змејови. Кога ненадејното појавување на женка од Светол Бес се подудира со најтемната закана што нивното село некогаш ја доживеало, Хикап и Безабиот мораат да го напуштат единствениот дом за кој знаат и да отпатуваат до скриен свет за кој мислеле дека постои само во митовите. Нивните вистински судбини се откриени и змејот и јавачот ќе се борат заедно, до крајот на Земјата, да заштитат сѐ што научиле да сакаат.

На наградното прашање „ Кој е старешина и владател на Берк:“? точниот одговор е „Хикап“

На ова прашање, точно одговорија:
- Мартин Насевски
- Елена Ѓорѓиевска
- Дејана Јорданова

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот