Доделуваме билети за „Хелбој"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Хелбој"

10.04.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Хелбој“

Базиран на графичките новели од Мајк Мињола, Хелбој, растргнат меѓу светот на натприродното и човечкото, се бори со античка волшебничка која е одмазднички настроена.

На наградното прашање "Кој жанр е "Хелбој":? точниот одговор е „Акција, Авантура, Фантазија“

На ова прашање, точно одговорија:
- Теодор Ѓорчевски
- Роза Апостоловска
- Искра Јовановска

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата