Доделуваме билети за „Парк на ужасот"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Парк на ужасот"

23.10.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Парк на ужасот“

Студентката Натали ги посетува нејзиниот најдобар пријател од детството Брук и нејзината цимерка Тејлор. Да е било кој друг ден од годината, тие тројца би отишле на концерт или во бар, но Ноќ на вештерките е, што значи дека како и сите други, така и тие ќе отидат во забавниот парк Hell Fest. Маскираниот сериски убиец го претвара хорор тематски забавен парк во сопственото лично игралиште, тероризирајќи ги, додека останатите присутни веруваат дека сето тоа е дел од шоуто.

На наградното прашање „ Во каков парк ќе оди Натали со пријателите ?“ точниот одговор е: Парк на ужасот

На ова прашање, точно одговорија:
- Саша Славковиќ
- Гоце Китановски
- Ана Петровска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот