Доделуваме билети за „Моето чудовишно семејство“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Моето чудовишно семејство“

31.10.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Моето чудовишно семејство“!

Семејството Вишбон е далеку од среќно семејство. Во обид да го поврзе семејството, мајката Ема планира весела ноќ. Но, нејзиниот план тргнува наопаку кога злобната вештерка ги проколнува и ги претвора сите во чудовишта.


На наградното прашање „Во што ќе биде претворено семејството Вишборн откога ќе биде проколнато од вештерка?“ точниот одговор е: чудовишта

На ова прашање, точно одговорија:
- Борис Петрески
- Марија Иванова
- Петар Станоевски

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата