Доделуваме билети за „Ноќ на вештерките"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ноќ на вештерките"

16.10.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ноќ на вештерките“

Лори Строд доаѓа до нејзината последна конфронтација со Мајкл Маерс, маскирана фигура која ја прогонува откако таа едвај успеа избега од неговиот обид да ја убие на Ноќта на вештерките пред четири децении.

На наградното прашање „ Пред колку децении беше последниот обид на Мајкл да ја убие Лори на Ноќта на вештерките ?“ точниот одговор е: Четири

На ова прашање, точно одговорија:
- Емилија Стојановска
- Игор Филиповски
- Ивана Ќосева

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот