Доделуваме билети за „Годзила против Конг“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Годзила против Конг“

24.03.2021
наградна игра
На наградното прашање „Кога беше снимена првата верзија на Годзила против Конг“, точниот одговор беше „1962“.

Добитници на два билета за Годзила против Конг се:
- Иван Китанов
- Петар Станоевски
- Марјан Јаневски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот