Доделуваме билети за „Чувари на галаксијата 2“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Чувари на галаксијата 2“

02.05.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Чувари на галаксијата 2“!

Додека во позадина свири „Страшно добар микс #2“, Марвеловиот „Чувари на галаксијата дел 2“ продолжува со авантурите на тимот достигнувајќи ги најдалечните делови од космосот. Борејќи се за да го зачуваат своето ново формирано семејство, Чуварите ги откриваат тајните мистерии за вистинските родители на Питер Кил.Старите непријатели стануваат сојузници, а омилените ликови од класичните стрипови ќе се приклучат на помошта додека Марвеловиот универзум продолжува да се шири.


На наградното прашање „По кој пат Питер Кил и неговата дружина ја спасуваат галаксијата?“ точниот одговор е: вторпат

На ова прашање, точно одговорија:
- Никола Димевски
- Оливера Митева
- Игор Младеновски

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата