Доделуваме билети за „Посебна“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Посебна“

26.10.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Посебна“!

Научник и наставничка кои живеат во дистописка иднина тргнуваат на патување за опстанок со една посебна млада девојка по име Мелани.

На наградното прашање „Која актерка ја игра главната улога на Мелани во овој филм? “ точниот одговор е: Sennia Nanua

На ова прашање, точно одговорија:
- Веселинка Андоновска
- Жељко Младеновски
- Димитар Тодоров

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 01.03.2018 - 07.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата