Доделуваме билети за „Близнак"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Близнак“

08.10.2019
наградна игра
На наградното прашање „Кој е режисерот на Близнак: “? точниот одговор е „Анг Ли“

На ова прашање, точно одговорија:
- Александар Ризев
- Наталија Биковска
- Стојан Трајков

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот