Доделуваме билети за „Првиот човек на месечината"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Првиот човек на месечината"

30.10.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Првиот човек на месечината“

По големиот хит „Ла Ла Ленд“ кој освои шест оскари, режисерот-оскаровец Демијан Шазел и ѕвездата Рајан Гослинг повторно работат заедно на „ПРВИОТ ЧОВЕК НА МЕСЕЧИНАТА“ на студиото Universal Pictures, неодоливата приказна зад првата мисија на месечината со човечки екипаж, фокусирана на Нил Армстронг и деценијата што доведе до историскиот лет на Аполо 11.

На наградното прашање „ Во главната улога е ?“ точниот одговор е: Рајан Гослинг

На ова прашање, точно одговорија:
- Марија Бошковска
- Марина Трајчева
- Александар Марковски

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата