Доделуваме билети за „Брзи и бесни: Хобс и Шо"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Брзи и бесни: Хобс и Шо"

31.07.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Брзи и бесни: Хобс и Шо“

Агентот Лук Хобс и отфрлениот Декард Шо формираат неверојатен сојуз кога генетски надградениот негативец ја загрозува иднината на човештвото. Fast and Furious: Hobbs and Shaw e претстојниот америкасни акционен филм во режија на Дејвид Леич, со Џејсон Стејтам и Двејн Џонсон во главните улоги. Во филмот глумат и Идрис Елба, Роман Реинс, Ванеса Кирби и Хелен Мирен.

На наградното прашање „ Кој е режисер на Брзи и бесни: Хобс и Шо: “? точниот одговор е „Дејвид Леич“

На ова прашање, точно одговорија:
- Марјан Закев
- Александар Ристиќ
- Давид Стефановски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот