Доделуваме билети за „Фантастични ѕверки и каде да се најдат“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Фантастични ѕверки и каде да се најдат“

15.11.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Фантастични ѕверки и каде да се најдат“!

Авантурите на писателот Њут Скамандер во тајнaтa заедница на вештерките и волшебници од Њујорк седумдесет години пред Хари Потер да ја прочита првата книгата во училиште.

На наградното прашање „Њут Скамандер (Еди Редмајн) го глуми главниот лик во филмот чиешто дејство се одвива седумдесет години пред:?“ точниот одговор е: Хари Потер

На ова прашање, точно одговорија:
- Силвана Младеновска
- Викторија Петковска
- Дамјан Димовски

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата