Доделуваме билети за „Фантастични ѕверки: Злочините од Гринделвалд"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Фантастични ѕверки: Злочините од Гринделвалд"

13.11.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Фантастични ѕверки: Злочините од Гринделвалд“

Во новото продолжение на "Фантастични ѕверки" ги следиме Њут Скамандер и Албус Дамблдор во нивните напори да стават крај за мрачниот волшебник Гелерт Гринделвалд. Дејството на ова продолжение е многу подинамично а она што го зголемува доживувањето се сјајното сценарио, режија, костимографија и сценографија. Чуството на магија е речиси вистинско. Одличниот тим кој стои зад "Фантастични ѕверки" ни најавува дека се работи за вистинско филмско остварување кое никако не смее да се пропушти.

На наградното прашање „ Првиот дел од "Фантастични ѕверки" го носеше името?“ точниот одговор е: "Фантастични ѕверки и каде да се најдат"

На ова прашање, точно одговорија:
- Александар Ивановски
- Сара Спасовска
- Гоце Арсовски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот