Доделуваме билети за „Брзи и бесни 8“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Брзи и бесни 8“

11.04.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Брзи и бесни 8“!

Откако Дом и Лети се на меден месец, Брајан и Миа се имаат повлечено од играта, а останатите членови се ослободени од обрските, тимот конечно се враќа во нормален живот. Но, кога мистериозна жена ќе го заведе Дом во светот на криминалот, тој не може да избега и ги предава оние кои што му се најблиски. Од бреговите во Куба и улиците во Њујорк до заледените површини на артичкото Баренцово море, елитните сили ќе го поминат целиот свет за да го сопрат анархистот кој предизвикува хаос на светскатата сцена... и да го вратат човекот кој што ги направил семејство.

На наградното прашање „Кој познат актер го глуми ликот на Доминик Торето?“ точниот одговор е: Вин Дизел

На ова прашање, точно одговорија:
- Бојан Томески
- Петрит Пајазати
- Сара Ајдини

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата