Доделуваме билети за „Сите знаат"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Сите знаат"

23.01.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Сите знаат“

Приказната го следи Лоро кој патува со семејството од Буенос Аирес до родниот град во Шпанија на венчавката на својата сестра. На сред големата семејна прослава, нејзината ќерка е киднапирана. Во тешките денови кои следуваат, растат тензиите помеѓу членовите на семејството, а добро чуваните тајн и излегуваат на виделина.

На наградното прашање „ Која глумица ја игра главната улога“ ? точниот одговор е „Пенелопе Круз“

На ова прашање, точно одговорија:
- Бобан Величковиќ
- Пенелопа Коџабашиева
- Викторија Спасовска

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата