Доделуваме билети за „Escape Room"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Escape Room"

05.02.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Escape Room“

Escape Room е психолошки трилер за 6 странци кои се наоѓаат во опкружување кое е надвор од нивна контрола и мора да користат досетки за да ги решат загатките или ќе умрат.

На наградното прашање „ Кој жанр е Escape Room: “ ? точниот одговор е „научна фантастика, трилер“

На ова прашање, точно одговорија:
- Ева Палчевска
- Владимир Спасовски
- Пепита Гикова

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата