Доделуваме билети за „Емотикони: Филм“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Емотикони: Филм“

01.08.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Емотикони: Филм“!

„Емотикон: Филм“ го открива тајниот свет во вашиот паметен телефон. Скриени во рамките на една апликација се наоѓа градот Текстополис, град во којшто живеат сите емотикони. Надевајќи се дека ќе бидат избрани од страна на корисникот на телефонот., секој емотикон има само еден израз, освен Џин, темпераментен емотикон кој има многу изрази. Решен да стане нормален како и другите емотикони, заедно со неговиот најдобар пријател Hi-5 и озогласениот програмер на кодови Jailbreak, тргнува во авантура низ апликациите на телефонот да го пронајде Код кој што ќе го поправи. Но, кога поголема опасност се заканува на телефон, судбината на сите емотикони зависи од тројцата пријатели кои мораат да го спасат нивниот свет пред да биде избришан засекогаш.На наградното прашање „Како се вика градот каде што живеат сите емотикони?“, точниот одговор е: Текстополис

На ова прашање, точно одговорија:
- Јања Али
- Артан Ферати
- Маја Костовска

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 01.03.2018 - 07.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата