Доделуваме билети за „Домашни џуџиња - Операција „Колачиња““

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Домашни џуџиња - Операција „Колачиња““

11.12.2020
наградна игра
На наградното прашање „Колку години се криеле џуџињата под земја?“ точниот одговор е „повеќе од 200 години“

На ова прашање, точно одговорија:
- Симона Станоевска
- Иванка Станоевска
- Теона Скорниева
- Фросина Петровска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот