Доделуваме билети за „Дамбо"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Дамбо"

26.03.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Дамбо“

Сопственикот на циркусот ја ангажира поранешната звезда Холт Фариер и неговите деца да се грижат за новороденото слонче, чии огромни уши го прават предмет на исмејување во циркусот кој веќе и се бори за опстанок. Но, кога тие ќе откријат дека Дамбо може да лета, циркусот се враќа на големи врати и го привлекува големиот убедлив претприемач Вендевер...

На наградното прашање "По што е посебен Дамбо: “? точниот одговор е „големите уши“

На ова прашање, точно одговорија:
- Виолета Пероска
- Андреј Шиндев
- Марина Трајчева

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот