Доделуваме билети за „Дора истражува - Изгубениот град“"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Дора истражува - Изгубениот град“"

22.08.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Дора истражува - Изгубениот град“

И покрај поголемиот дел од својот живот поминат во истражување на џунгли заедно со своите родители, сепак, ништо не можеше да ја подготви Дора за нејзината најопасна авантура: средното училиште. Навикната на предизвици, Дора ги предводи Бутс ( нејзиниот најдобар другар, мајмунот ), Диего, мистериозен жител на џунглата и група тинејџери во живописна авантура за да ги спасат нејзините родители и да ја решат неверојатната мистерија за изгубениот златен град.

На наградното прашање „ Најдобар другар на Дора е: “? точниот одговор е „Бутс“

На ова прашање, точно одговорија:
- Даниел Сотиров
- Марија Ципушева
- Славчо Ѓошевски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот