Доделуваме билети за „Портирот“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Портирот“

30.11.2020
наградна игра
На наградното прашање „Во кој град се одвива дејствието на Портирот?“ точниот одговор е „Њујорк“

На ова прашање, точно одговорија:
- Емилија Топалова
- Стефанија Стојановска
- Петар Станоевски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот