Доделуваме билети за „Дулитл“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Дулитл“

16.01.2020
наградна игра
Robert Downey Jr. игра еден од најтрајните ликови во литературата во живописно осмислување на класичната приказна за човекот кој зборува со животните: Дулитл. Откако ја изгуби сопругата пред седум години, ексцентричниот Д-р Џон Дулитл (Downey), познат доктор и ветеринар од Англија на кралицата Викторија, се осамува зад високите ѕидови на куќата Дулитл само со својата менажерија од егзотични животни како друштво. Но кога младата кралица ( Jessie Buckley, Wild Rose) смртно се разболува, неволниот Дулитл е принуден да тргне на епска авантура до митски остров во потрага по лек, повратувајќи ги својот ум и храброст додека наидува на стари противници и открива чудесни суштества. На ова патување, докторот го придружуват млад, самоназначен помошник ( Harry Collett, Dunkirk) и бучна група од животински пријатели, меѓу кои и анксиозниот горила (оскаровецот Rami Malek), полетна но не многу умна патка (оскаровката Octavia Spencer), пар цинични ноеви (Kumail Nanjiani, The Big Sick) и оптимистична бела мечка (John Cena, Bumblebee) и тврдоглав папагал (оскаровката Emma Thompson), кој е најдоверливиот советник на Дулитл

Билетите ќе бидат доделени за четврток, 23.01.2020 година.

За да учествувате во наградната игра, мора да бидете пријавени.

Семеен пакет

Кон настанот

Онлајн купување

Купете ги вашите кинобилети онлајн!

Кон настанот