Доделуваме билети за „Догмен"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Догмен"

20.03.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Догмен“

Некаде во дотраен италијански крајбрежен град, каде што се применува законот од најсилните, живее кроткиот фризер за кучиња Марчело (Марчело Фонте).Во својот салон, кроткиот човек заработува за скромен живот за себе и за неговата ќерка Алида, која ја сака повеќе од сè друго. Како и целиот град кој е малтретиран од поранешниот боксер Симон, кој е штотуку ослободен од затвор, така тој полека успева да го загрозува животот и на Марчело. Решен да го поврати своето достоинство, Марчело создава страшен план за одмазда.

На наградното прашање "Симон е поранешен:“? точниот одговор е „боксер“

На ова прашање, точно одговорија:
- Маргарита Алчевска
- Станка Смилкова
- Драган Глигоровски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот